Meer dan cijfers

24/7 Guide biedt met behulp van geavanceerde en geïntegreerde cloud oplossingen een compleet beeld van de performance van je onderneming.  Met één druk op de knop weten hoe je ervoor staat, zowel voor de bedrijfsprocessen als de financiële processen. Wij leveren maatwerk, oplossingen en strategisch advies. Wij groeien met je mee. 24/7 Guide zorgt ervoor dat je als ondernemer in controle bent over je onderneming.

24/7 Guide in het kort:

24/7 Guide cockpit

24/7 Guide heeft de cockpit ontwikkeld. De cockpit biedt een oplossing op het snijvlak van operations, sales en finance. Door het gebruik van innovatieve technologische oplossingen maken wij diverse applicaties op maat die met elkaar verbonden zijn. Het voordeel is dat de ondernemer niet meer vast zit aan één platform met alle beperkingen die daarbij gelden, maar een keuze kan maken van de oplossingen die passend zijn. Daarmee ontstaat met bestaande cloud oplossingen maatwerk voor de onderneming, waarbij de cockpit kan mee groeien met de onderneming. Alle belangrijke speerpunten in de organisatie, zoals inkoop, verkoop, voorraad, productie, salarissen, verzuim, cashflow, bank, urenadministratie, CRM en workflowmanagement zijn gekoppeld. Met het uitgangspunt dat de ondernemer ‘always in control’ is.

Interim

24/7 Guide beschikt over een uitgebreid bestand van business consultants die op alle niveaus en in alle disciplines opgeleid zijn binnen de aandachtsgebieden IT, Operations & Finance. Ze zien het als een uitdaging om doelstellingen van de opdrachtgever te verwezenlijken. Onze business consultants zijn pro-actief, integer en klantgerichtheid zit in hun DNA.

Implementatie en begeleiding van bedrijfssoftware oplossingen

Zit je als ondernemer vast aan een beperkt platform? Niet nodig. De cockpit verbindt applicaties met elkaar die elkaar versterken en met elkaar meegroeien. Van bestaande cloudoplossingen creëren we maatwerk. Je volgt alleen speerpunten die binnen jouw organisatie belangrijk zijn.

Neem contact met ons op

Wij zijn voorstander van automatisering, maar het blijft mensenwerk

Onze partners: