Vragen en meer?

Met onze cockpit en business consultants heb je de ideale combinatie in handen. Onze gebruiksvriendelijke software zorgt voor een compleet beeld zodat je processen snel bijstuurt. Onze betrokken business consultants ondersteunen waar nodig.

Ieder bedrijf en ieder project is anders. Bij de start van een project maken we daarom eerst een solide plan van aanpak. Hierbij kijken we goed naar hoe de organisatie in elkaar zit en naar de gewenste resultaten. Samen met onze technische mensen en business consultants zorgen we voor een soepele implementatie.

Geïnteresseerd in onze service of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via sales@247guide.nl.

Helpdesk

De cockpit die wij ontwikkeld hebben is betrouwbaar, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Onze consultants bieden support op alle fronten. Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op via support@247guide.nl. Wij bieden snelle en vakkundige ondersteuning.

Heb je vragen over de cockpit? Wil je weten hoe je verkoop- en inkooporders erin zet of hoe je klanten en artikelen aanmaakt? Of wil je weten hoe je een inventarisatie boekt? Kijk dan op onze online helpdesk.

Vind je het antwoord niet via onze online helpdesk? Bel ons dan tussen 08.30 -17.00 op supportnummer 085 – 040 57 77.

Bij calamiteiten zijn we bereikbaar op ons noodnummer: +31 85 040 5730.