Wij kijken achter de cijfers en begeleiden u naar succes. Dit doen wij door het aanbieden van de volgende services:

• Implementatie en begeleiding van bedrijfssoftware oplossingen
• Implementatie van een cockpit voor overzicht in bedrijfscijfers en KPI’s
• Ondersteuning bij (Inter)nationale Financial Controlling activiteiten
• Interim consultants

Implementatie en begeleiding van bedrijfssoftware oplossingen 

Zit je als ondernemer vast aan een beperkt platform? Niet nodig. 24/7 Guide verbindt applicaties met elkaar die elkaar versterken en met elkaar communiceren.

Van bestaande cloudoplossingen creëren we maatwerk. Je volgt alleen speerpunten die binnen jouw organisatie belangrijk zijn. Het gaat om Enterprise Resource Planning (ERP); van Inkoop, Verkoop, Voorraad, Productie,  Salarissen, Verzuim, Cashflow, Bank- en urenadministratie,  CRM tot Workflow-management enzovoort.

Wij begrijpen dat iedere organisatie andere wensen heeft. Daarom leveren we altijd maatwerk. Groeit jouw onderneming? Wij groeien mee. Verandert de markt? Wij veranderen mee. Wij vinden innovatie belangrijk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van onze klanten. Alleen zo ben je altijd in controle . 24/7 Guide is de overzichtelijke oplossing voor operations, sales en finance

Implementatie van de 24/7 cockpit over de bedrijfscijfers en KPI’s

Met een druk op de knop zien waar je onderneming naar toe gaat. We noemen dat in de praktijk ook wel big-data of data-management. Bij data management gaat het om het verzamelen van data, het omzetten daarvan en het vertalen van informatie naar kennis. De te verzamelen data is vaak afkomstig uit veel verschillende systemen, zoals ERP en CRM. Deze gegevens worden verzameld in een datawarehouse. Na het verzamelen worden de gegevens onderling vergelijkbaar gemaakt. Deze data kan vervolgens worden geïmporteerd in een Business Intelligence (BI) tool, door ons genoemd de cockpit.

De BI tool heeft mogelijkheden om informatie om te zetten in zeer uiteenlopende rapportages en dashboards. Het gebruik van de juiste BI tool zorgt ervoor dat dit op een zeer efficiënte manier kan plaatsvinden. Daarnaast noodzaakt het gebruik van Business Intelligence tot een kritische blik op de waarde en bruikbaarheid van data, waardoor rapportage en analyse minder gevoelig worden voor onjuiste interpretaties

Wij kunnen daarbij de onderneming ondersteunen om te bepalen welke data is van belang en welke tool kunnen we daarbij inzetten zoals bijvoorbeeld Power BI of Tableau.

Ondersteuning bij (Inter)nationale Financial en Business controlling activiteiten

Waar gaat de onderneming naar toe? Een vraag waar je als ondernemer een eerlijk antwoord op wilt. Daarom is het belangrijk dat er betrouwbare cijfers beschikbaar zijn over de prestaties en voorspellende waarde van het bedrijf. Wij ondersteunen controlling activiteiten voor Nationale en Internationale ondernemingen.

Is jouw onderneming gevestigd in het buitenland met een deelneming in Nederland? Dan is het een extra uitdaging om op tijd betrouwbare informatie te ontvangen. Wij ondersteunen dit door actief en met repeterend karakter relevante informatie beschikbaar te stellen aan bestuurders en aandeelhouders. Je kan dit met een gerust hart aan ons overlaten. Onze specialisten kennen alle ins en outs.

We ondersteunen ook financiële afdelingen van Nederlandse bedrijven. Hierbij zorgen we ervoor dat de begeleiding op maat is. Dit doen we door te kijken met welke kennis en ervaring we de Chief Financial Officer (CFO) aanvullen. Op deze manier werken we op een ambitieuze, maar ontspannen, manier samen aan het succes van de financiële afdeling.

Interim consultants

Tijdrovende procedures, teleurstellende resultaten of lastige vraagstukken. Projecten lopen meestal niet volgens plan. Vaak zit er een gat tussen de voorgenomen en behaalde doelen.

Daarom hebben bedrijven een krachtige strategie nodig. Daar heb je vastberaden mensen voor nodig die precies weten wat er speelt in de organisatie. 24/7 Guide zet business consultants in die alles in huis hebben op het gebied van IT, operations en finance.

Onze consultants adviseren het management en helpen bij het uitvoeren van dit advies. Ze lossen lastige vraagstukken creatief op. Daarnaast spelen ze  in op de steeds veranderende markt. Onze consultants houden hun kennis op peil waardoor ze steeds met betere, goedkopere en snellere oplossingen komen. Want alleen zo kan een organisatie op koers blijven en verder groeien. Onze business consultants zijn pro-actief, integer en klantgerichtheid zit in hun DNA.

Onze 4 - V's

Door het combineren van slimme toepassingen hebben we de cockpit ontwikkeld. Hier hebben we onze belangrijkste indicatoren in vastgelegd, de vier V’s.

V.1

Vastleggen door middel van “Cloud” Enterprise Resource Processing (ERP)

Met (Big)datamanagement bedoelen we het creëren, opslaan, onderhouden, archiveren, bewaren en beschikbaar maken van gegevens. Het is belangrijk dat gegevens betrouwbaar en op het juiste moment  en waar dan ook beschikbaar zijn. Alleen zo kunnen bedrijfsprocessen verbeterd worden en kan het management slimmere beslissingen maken.

V.2

Verwerken met behulp van onder andere innovatieve digitale oplossingen

Process Mining is simpel gezegd een techniek om processen binnen een organisatie te analyseren. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld vooraf niet weet hoe een proces verloopt of wanneer je wilt weten of een proces gevolgd wordt. Data wordt automatisch verwerkt en visueel zichtbaar. Zo zie je overzichtelijk waar in het proces verbeterpunten zitten.

V.3

Visualiseren met moderne rapportagetools, simpel maar doeltreffend
Business Intelligence (BI)

Business intelligence staat voor het verzamelen van gegevens uit de organisatie. Deze gegevens worden omgezet in informatie. Met deze informatie kunnen organisaties actie ondernemen om competitief voordeel te creëren en slimmer te werken.

V.4

Voorspellen dankzij Big Data en “Predictive Intelligent Solutions

Met rapportages worden gegevens gebruikt om prestaties van bedrijven te volgen. Via analyse worden strategische vragen beantwoord. Hoewel Reporting en Analysis verschillende begrippen zijn, kunnen ze niet zonder elkaar. De rapportage kijkt naar welke vragen er gesteld moeten worden en de analyse zorgt ervoor dat die vragen opgelost kunnen worden.