myfactory is ontworpen met oog voor zowel de commerciële doelstellingen als een deugdelijke financiële bedrijfsvoering.

Branche: Groothandel exclusieve koffie

Applicaties: myfactory.PPS, myfactory.ERP, myfactory.CRM, PowerBI, Twinfield, Basecone

Aantal medewerkers: 12
Partner:Twinfield, myfactory, Basecone, etc.

Buscaglione Espresso is een koffiemerk, afkomstig van een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het branden van de koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome.

Het Nederlandse team van Buscaglione Espresso (ongeveer 15 medewerkers) is gevestigd in Breukelen. Bij binnenkomst van  de onderneming in Breukelen merk je direct de liefde voor deze exclusieve koffie. Men heeft een eigen Bsucaglione Espresso Barista Academy met een uitgebreid trainingsaanbod, van basis-barista voor starters en latte art tot het opzetten van barmanagement.

Sinds 2009 is Buscaglione Espresso klant van 24/7 guide. Vanaf begin 2019 is de relatie verder geïntensiveerd en zijn er versneld stappen gemaakt in het toepassen van de technologische mogelijkheden. Vanwege de groei van de onderneming waren ze toe aan de ‘next-level-stap’.

Er is een speciale bestelapp ontwikkelt waarbij de klanten van Buscaglione Espresso op een eenvoudige en simpele manier met behulp van hun mobiele telefoon de bestellingen kunnen plaatsen. Deze bestellingen komen rechtstreeks binnen in de Myfactory omgeving waarna het proces geautomatiseerd wordt afgewikkeld. Van bestelling tot levering en facturatie.

Bij de uitvoering van deze opdracht passen wij de innovatieve oplossingen middels korte sprints toe. De verwachting is dat de komende jaren de inrichting van het ERP systeem en de op maat gemaakte oplossingen zullen meegroeien met het succes en groei van deze onderneming.

  • We zijn blij met de functionele toepassingen van myfactory. Er is oog voor zowel de commerciële doelstellingen als een deugdelijke financiële bedrijfsvoering. Door de koppeling met Twinfield kunnen we realtime onze verkopen en financiële resultaten monitoren en hierop anticiperen.

    Anton Willemars