De software beviel ons meteen en de mogelijkheden hebben ons absoluut overtuigd.

Branche: Metaal

Applicaties: myfactory.PPS, myfactory.ERP, myfactory.CRM, PowerBI, Twinfield, Basecone

Aantal medewerkers:
Partner:Twinfield, myfactory, Basecone, etc.

MEPRO is een echt familiebedrijf met zo’n 50 medewerkers, waarvan de oprichters nog dagelijks betrokken zijn bij de opreationele zaken. Mepro is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en toeleveren van metaalproducten. Het is een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, Roemenië en China. De kinderen van de oprichters verzorgen de day-to-day aansturing van de internationale entiteiten.

Reeds vanaf het jaar 2010 is 24/7 guide (en haar voorganger) betrokken als adviseur en consultant bij dit prachtige familiebedrijf. We hebben ook vele ontwikkelingen meegemaakt van successen tot uitdagingen.

Mepro maakt gebruik van de ERP oplossing myfactory voor het CRM, het inkoopproces, het verkoopprijs en de digitale koppeling met de financiële administratie in Twinfield.

De directie heeft de wens uitgesproken om in de toekomst meer gebruik te willen maken van de technologische innovaties om efficiency van het productie proces te vergroten, waarbij ook de buitenlandse entiteiten betrokken zijn.

  • Met adviseurs van 24/7 guide hebben wij de mogelijkheid om onze processen op het ritme en tijd van ons bedrijf te verbeteren door introductie van de nieuwste innovaties. 

    Ineke van der Wal